dilluns, 27 de juny del 2016

Dilluns 27 de juny

Bon dia famílies!
Després d'un llarg cap de setmana ple de petards i de coca, avui hem tornat al Casal! De bon matí ens hem agrupat per les tribus de la setmana passada, pels que no ho sapigueu són: la tribu Caradeflor (P3), els Mapatxes (P4-P5) i els Mohawks (els grans). I hem començat una sèrie de jocs, com:
El telèfon

El futbol xinès



Curses d'animals...







I fins i tot una guerra de dracs!

Com ens ha agafat molta gana, hem anat a esmorzar i, tot just acabar-nos-el, ens ha aparegut un personatge que ja teníem ganes de veure i conèixer...En Wild Bill!!!!
Ell ens ha explicat que està molt content de conèixer-nos i que li està agradant molt com estem decorant l'escola, però encara tenim molta feina per fer. A més, ens ha dit que té un petit problema...ha perdut les botes! Sort que la tribu Caradeflor s'ha ofert a buscar-les a través de la gimcana que volen fer avui.
La tribu dels Mapatxes han volgut ensenyar-li la cançó i la dansa que es van estar preparant la setmana passada, i en Wild Bill ha quedat molt content de veure-la!

Ah, i ens n'oblidàvem! Ens ha explicat que una diligència està a punt de sortir del seu poble i en ella hi ha una sorpresa que ens agradarà molt...i ens ha convidat a viatjar-hi!

Quan ens hem acomiadat del nostre nou amic, hem començat les activitats del matí. La tribu caradeflor i els Mapatxes han aprofitat que feia caloreta per fer uns quants jocs d'aigua al pati...








Els Mohawks han volgut fer una Gimcana, per veure si tenien sort i trobaven alguna de les botes que ha perdut en Wild Bill







Per la tarda hem estat molt enfeinats...
La tribu Caradeflor han fet una gimcana amb diferents proves, i cada prova que superaven, aconseguien el dibuix d'un indi de la tribu...




Els Mapatxes han estat fent un taller que ha explicat en Wild Bill, és un joc que acostuma a jugar quan té un viatge molt llarg pel davant i va sol amb el seu cavall...per cert...li haurem de preguntar com es diu el seu cavall!!!





Els Mohawks han dedicat la seva tarda a fer jocs d'aigua al pati






I fins aquí el dia d'avui, demà més aventures i més activitats!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada