dilluns, 4 de juliol del 2016

Dilluns 4 de juliol

Bon dia Famílies!
Després d'un intens cap de setmana avui hem tornat al Casal amb les energies més que renovades! De bon matí, només arribar, hem explicat als nens/es nous les tribus que tenim en el Casal, és a dir, la Tribu Caradeflor (P3), els Mapatxes (P4 i P5) i els Mohawks (1r a 6è). Un cop fet això, hem començat a fer una sèrie de jocs..
Els Mapatxes han començat el dia fent unes partides al Futbol Xinès


Els Mohawks han volgut demostrar les seves habilitats amb proves com el Llançament d'Espardenya


I la Tribu Caradeflor han jugat a l'Aranya Peluda i al Pica Paret

Per agafar més forces per acabar el dia, hem anat a esmorzar, i quan tot just acabàvem ha sonat la cançó del Casal, això només volia dir una cosa: Teníem visita!!!!
Al bell mig del pati ens ha aparegut una noia misteriosa que anava plorant desconsolada. Com que no sabíem què li passava, li hem preguntat. Ella ens ha explicat que viu en un poble al bell mig del Far West, en un petit poble miner, on tots són molt amics i s'ajuden entre si, però es veu, que ahir, després de sortir de treballar de la mina, es va trobar que estava sola...Al poble no quedava ningú!!!!
Ens hem quedat tots molt intrigats amb el què li havia passat a la Mami Tatxul·la, que és com es diu aquesta noia. Entre plor i plor anava cridant al Wild Bill, ja que li hem explicat que divendres passat ens va dir que ell aniria cap a un poble miner, i el més segur és que anés al poble de la Mami Tatxul·la.

Entre tots hem cridat al Wild Bill, però sembla que ell també ha desaparegut. La Mami Tatxul·la ens ha demanat que estiguéssim atents per veure si al llarg del dia d'avui podíem trobar-lo o, com a mínim, posar-nos en contacte amb ell. Així que ens hem posat a fer activitats amb l'esperança de veure el nostre amic Wild Bill.
La Tribu Caradeflor ha pensat que el millor que podien provar era de jugar una estona a la piscina, a veure si amb l'aigua apareixia el Wild Bill...


Els Mapatxes han començat fent una sèrie de jocs d'aigua, seguint la mateixa idea que la Tribu Caradeflor


Per la seva banda, els Mohawks han dedicat el matí a fer una sèrie de jocs al Gimnàs



Per la tarda, tant la Tribu Caradeflor com els Mapatxes han estat fent tallers



I els Mohawks han anat a fer-se un bany i uns jocs d'aigua



Ens veiem demà amb més activitats i aventures!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada