divendres, 22 de juliol del 2016

Divendres 22 de juliol

Bona Tarda Famílies!

Avui pel matí, nomes arribar a l'escola, i després d'haver descansat molt després de l'excursió d'ahir, hem fet una sèrie de jocs tranquils al pati. En acabar hem anat a esmorzar i de cop i volta ha vingut la Blanca molt alterada, ja que acabava de rebre una carta del Wild Bill!!!!
En la carta, en Wild bill i l'Espavilada, ens explicaven que ahir van anar també al Jardí dels Ocells, i que, passejant pel bosc, es van perdre i encara no han trobat la sortida!
Tots ens hem quedat molt parats, ja que els volíem ajudar però no sabíem com...Per sort, se'ns ha acudit de cridar al Xaman de la tribu dels Peuseks, a veure si ell ens podia donar un cop de mà!
El Xaman ens ha explicat que hi ha una manera molt senzilla de trobar a les persones perdudes pel bosc, però que necessita uns quants ingredients per poder realitzar el seu ritual...

Per sort, la Tribu dels Mapatxes i la Tribu CaradeFlor estaven ben preparats i li han portat els ingredients que van recollir ahir en el Jardí dels Ocells: Pedretes, herbes, plantes, fulles i moltes coses més!!!


Un cop ha tingut la poció feta, ens ha ensenyat unes paraules màgiques...

I, quan ens pensàvem que no funcionaria...Voilà! El Xamàn ha tingut una visió i els ha vist! Ens ha explicat que si volíem que tornéssim, només podíem fer una cosa: Connectar amb l'esperit de l'aigua i que ell els guiés de nou fins a l'escola. Per aquest motiu hem decidit que, ja que havíem de trobar l'esperit de l'aigua...quina millor manera que fent un bon bany a la piscina?!?











Hem tingut sort que quan hem acabat el bany s'ha posat a ploure...potser era la senyal de l'Esperit de l'aigua conforme ja estava portant a en Wild Bill i l'Espavilada cap aquí!

Per la tarda la Tribu Caradeflor i els Mapatxes han aprofitat, abans de la festa final, per fer un petit taller...









I els Mohawks han estat practicant una obra de teatre i fins i tot han pogut fer uns curiosos escenaris personalitzats...


Molt bon cap de Setmana i fins Dilluns! A veure on ens portarà en Wild Bill la setmana vinent!








dijous, 21 de juliol del 2016

Dijous 21 de juliol

Bona tarda Famílies!

Avui ha estat un dia ben diferent! Tal i com us havíem comentat, a les 9'00 del matí hem agafat els Picnics i hem pujat a l'autocar per marxar cap al Jardí dels Ocells. Tot just arribar a allà hem tingut el temps suficient per esmorzar una mica i començar les activitats per grups.

Els Mohawks han pogut fer una partideta a l'Assassí abans de començar les activitats

Quan estaven a punt de descobrir qui era l'assassí, ens han cridat per fer una passejadeta en ruc...





I després hem tingut una visita guiada pel recinte, on hem pogut veure multitud d'ocells, des dels més grans fins als més petits, des dels Agapornis fins a les Grulles africanes...










Els Mapatxes han començat la seva visita amb una passejada en ruc




I després han fet una descoberta del bosc i han buscat tot d'animals que s'hi amagaven...








Els nens i nenes de la Tribu Caradeflor han començat les seves activitats en una visita per les diferents gàbies d'ocells, i després han realitzat la passejada en ruc...
















Tot i la calor que ens ha fet, hem pogut gaudir molt d'aquest indret tant especial!

Ens veiem demà, que ja és divendres!!!