divendres, 9 de setembre del 2016

Divendres 9 de Setembre

Bona tarda famílies!

Avui ja ha estat el darrer dia del Casal, però això no ha impedit de fer totes les activitats que teníem previstes! De bon matí, només arribar a l'escola, i com ja és habitual, hem estat fent uns quants jocs, des de jocs tranquils com el telèfon que han fet els Minúskuls, fins a jocs ben moguts, com a tocar i parar que han fet els CaradeFlor!










Després d'una necessitada pausa per anar al lavabo i esmorzar ha començat a sonar la música i, sabent que avui és l'últim dia, estàvem ben segurs que vindria en Wild Bill...
Però quina ha estat la nostra sorpresa quan hem vist que pel pati rondava un bandit! I a més, anava agafant tot allò que trobava: motxilles, bosses, la caixa dels animals...Quin desastre!
A més, ens ha dit que els seus companys ja s'havien encarregat d'agafar tots els llibres, llapis, bolígrafs i fins i tot alguna cadira i alguna taula dels mestres de l'escola! Això no podia ser (bé, no ens enganyarem, algun mohawk s'ha al·legrat una mica de saber que no tindria llibres aquest any per estudiar...).
Sort que se'ns ha acudit començar a cridar a en Wild Bill per si ens sentia i ens podia venir a ajudar!
I deuria estar molt atent, ja que ha vingut molt ràpid! I després d'una intensa lluita ha aconseguit fer fora al bandit!
Quan el bandit ha fugit, en Wild Bill ens ha explicat que ja era l'últim que quedava i que ara ja podríem començar l'escola amb total tranquil·litat! També ens ha dit que ell ha de tornar cap a la seva ciutat ja que, encara que no ho sembli, ell continua estudiant i dilluns també comença en la seva escola de Cowboys! Quina enveja!
Per celebrar la victòria que hem tingut, hem decidit fer-ho de la millor manera que sabem: a través de jocs i tallers!
Els Mohawks han anat una estona a pintar un mural que hem estat preparant entre tots


I els Mapatxes han estat fent un petit circuit d'aventures





I els CaradeFlor i els Minúskuls han aprofitat per estar sols al pati fent uns quants jocs d'aigua...





Per la tarda, els diferents grups han estat aprofitant per assajar les diferents funcions que faran avui a la festa final del Casal, i és que ha passat tant ràpid!

I aquest és el darrer post del blog del Casal d'Estiu, ja que a partir de dilluns tot tornarà a la normalitat. Al llarg d'aquestes 8 setmanes, des del 22 de juny fins avui, hem viscut tot d'aventures: hem conegut a en Wild Bill, un cowboy dels autèntics, que ens ha portat per diferents tribus índies. Amb ell hem conegut xamans, ballarines, indis i un llarg etcètera. I al llarg del Casal hem pogut fer molts jocs, alguns que ja coneixíem i altres de nous, hem fet tallers, ens hem banyat i hem anat d'excursió a molts indrets.

L'equip de monitors us volem agrair la confiança que heu tingut en nosaltres i esperem que hagueu disfrutat tant del Casal com ho hem fet nosaltres.

Moltes gràcies per tot i us esperem al Casal de Nadal!!!








dijous, 8 de setembre del 2016

Dijous 8 de Setembre

Bona tarda famílies!

Després de l'excursió d'ahir al Zoològic de Barcelona, avui ens hem quedat a l'escola. Només arribar ens hem anat dividint per les diferents tribus i hem començat a fer jocs.

Des del Pi dels Mohawks...

Fins a la bomba dels Mapatxes...


passant pel Pica-Paret de la Tribu CaradeFlor

I el Salva't Saltant dels Minúskuls





Un cop hem acabat de jugar, hem anat a recuperar forces esmorzant una mica. En acabat a sonat la cançó d'en Wild Bill i això volia dir que teníem visita! Ens ha estranyat molt que en acabar la cançó no ha vingut ningú, per això hem decidit cridar al nostre amic, però res de res. Al pati no apareixia ningú...Fins que de cop i volta hem vist una ombra al pati del menjador! Allà hi havia algú, però no el coneixíem! Quan s'ha acostat una mica ho hem vist clar: Era un dels bandits!!!
Però estàvem ben preparats, ja que hem començat a fer tots els sons dels animals que vam veure ahir!

I ha donat resultat! L'hem espantat ben espantat! I és que aquest bandit era una mica poruc! Però abans de marxar ens ha dit que no pensava tornar-li el barret al Wild Bill, i és que era veritat! El Bandit li havia robat el barret i les botes al nostre amic!!!!
Ah, i un recollidor de la dona de la neteja! I és que es veu que aquest bandit no pot parar de fer maleses! Sort que ens l'hem pogut treure de sobre!

Per celebrar la nostra petita victòria, la Tribu CaradeFlor i els Mapatxes han decidit anar a fer-se un banyet a la piscina, després de fer unes danses al pati...






Els Minúskuls han estat al Gimnàs fent un petit taller





I els Mohawks han estat preparant una petita obra de teatre...

Per la tarda els Minúskuls i els Mohawks han aprofitat per anar al pati a fer uns jocs d'aigua i després el darrer bany a la piscina, ja que el Casal s'està acabant i no la podrem gaudir fins l'estiu vinent...







Els Mapatxes i els CaradeFlor han anat al gimnàs a fer un petit taller







Ens veiem demà, l'últim dia del Casal!